Gezond op de werkvloer

Gezond op de werkvloer

Een succesvol bedrijf heeft gezonde werknemers nodig. Onze voedingscoach helpt jouw medewerkers een gezond eetpatroon en juiste leefstijl te ontwikkelen.

Gezonde en vitale werknemers zijn minder gestrest, hebben meer energie, zijn positiever ingesteld, productiever en verzuimen minder. U als werkgever profiteert dan ook direct van werknemers met een gezonde leefstijl. Want hoewel leefstijl de keuze is van de werknemer, u wel als werkgever hier een actieve rol in kunt vervullen om uw medewerkers te motiveren om bewust voor gezonde voeding te kiezen.

Er zijn diverse factoren wat van invloed heeft op wat een werknemer nodig heeft aan voedingsstoffen. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van geslacht, leeftijd en of er zittend of actief werk wordt verricht. Onze voedingscoach begeleid jouw medewerkers individueel naar een gezonde leefstijl op persoonlijk niveau. De coach en werknemer brengen in kaart hoe eet- en beweegpatronen eruitzien. Na deze analyse krijgt de medewerker een voedingsadvies op maat en wordt er gekeken welke stappen genomen kunnen worden richting een gezondere leefstijl.

Een medewerker kan kiezen voor een eenmalig voedingsadvies. Is er meer nodig? Dan kan een (online) coaching traject helpen om jouw medewerker op weg te helpen naar een duurzaam nieuw eet- en beweegpatroon.

Vergoed jouw verzekering de kosten?

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten van een consult. De vergoeding komt vanuit de aanvullende polis en gaat dus niet ten koste van je eigen risico. 

Voor vragen of aanmelden kan telefonisch contact opgenomen worden via: +31 (0)6 18 67 99 57 of per mail via voeding@verzuimpartners.nl

Wordt u onze nieuwste verzuim partner?

Certificering

Meerdere certificeringen

Verzuimpartners B.V.

Kantoor Ameide
Aaksterveld 2
4233GC Ameide

Kantoor Almere
Veluwezoom 5
1327AA Almere

T: 085-8229400
M: info@verzuimpartners.nl

Blik op Werk.nl

© 2022 VerzuimPartners B.V.  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy regelement | Klachtenregeling