Gezond zwanger

Gezond zwanger

Als je zwanger bent dan is het erg belangrijk om zowel voor jou als voor je baby zo gezond mogelijk te leven. Met de juiste voeding en beweging zorg je ervoor dat je fit blijft voor, tijdens en na de zwangerschap.

Tijdens de zwangerschap mag je veel eten, maar er zijn ook wat voedingsmiddelen die je beter kunt vermijden. Daarnaast is afvallen tijdens de zwangerschap ten strengste af te raden. Je baby heeft goede en volledige voeding nodig om te kunnen groeien en zich te ontwikkelen. Maar wat mag je nu nog wel en wat juist niet meer? Is het de bedoeling dat ik voor 2 personen ga eten? Moet ik extra vitaminen of mineralen slikken? Wat zijn feiten en wat zijn fabels? Ik kan je hierbij helpen!

Ik maak voor jou een advies op maat om je daar inzicht in te geven!

Vergoed jouw verzekering de kosten?

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten van een consult. De vergoeding komt vanuit de aanvullende polis en gaat dus niet ten koste van je eigen risico. 

Voor vragen of aanmelden kan telefonisch contact opgenomen worden via: +31 (0)6 18 67 99 57 of per mail via voeding@verzuimpartners.nl

Wordt u onze nieuwste verzuim partner?

Certificering

Meerdere certificeringen

Verzuimpartners B.V.

Kantoor Ameide
Aaksterveld 2
4233GC Ameide

Kantoor Almere
Veluwezoom 5
1327AA Almere

T: 085-8229400
M: info@verzuimpartners.nl

Blik op Werk.nl

© 2022 VerzuimPartners B.V.  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy regelement | Klachtenregeling