Paardencoaching Ostara-coaching

Paardencoaching Ostara-coaching

Paardencoaching

Bij paardencoaching word je gecoacht met inzet van paarden. Paarden zijn kudde/vlucht dieren en hebben door samenwerken meer kans om te overleven. De essentie van coachen met paarden is bewustwording, het paard is een sensitief dier dat zuiver en direct reageert op onze gedachte, gevoelens en intenties, zonder oordeel of menselijke interpretaties. Het paard reageert direct en zuiver. Door zonder een woord te zeggen geeft het paard ons kans om te voelen wat er echt in om ons gaat. 

Door bij het paard te gaan staan zal het paard je spiegelen, het paard aanvaard je bewustzijn. Mia benoemt de reactie van het paard en waarbij er een koppeling gemaakt naar jouw dagelijks heden of verleden. Herken jezelf in: ik kan moeilijk grenzen stellen, keuzes maken, contact maken of heb je last van angsten, onzekerheid, stress, dan kan paardencoaching je hierbij helpen.

Teamcoaching

Maar ook teamcoaching met paarden helpt een team in zijn kracht te zetten. In een kudde moeten paarden onderling duidelijk met elkaar communiceren. De manier waarop een paard reageert op degene(n) die omgaat (omgaan) met het paard, geeft veel informatie over de manier van communiceren. De kwaliteit van communiceren in een team is zeer bepalend voor de teamprestaties.
We gaan de kwaliteit van communiceren ontdekken om het team in zijn kracht te zetten: 

De  teamcompetenties stellen een team in staat om effectief, efficiënt samen te werken, elkaars talenten te benutten en de kwalitatieve doelstelling te behalen binnen de eventueel gestelde tijdslijn.

TOPdog

Coachen met honden met volgens methode van Topdog:

E

De Topdogtraining is een diergeleide hulpverlening die wordt aangeboden is een sociale vaardigheidstraining voor over-assertieve en onder-assertieve jongeren en volwassenen.

E

De opdracht die ik uitvoer zijn professioneel op het gebied van hulpverlening en hondengedrag.

E

De honden wonen in het gezin van de trainer en zijn opgeleid tot psychosociale honden, ze zijn evenwichtig en Topdog is aangesloten bij AAT (Animal Assistent Therapy).

E

Effecten van de training zijn: vermindering van stress, angsten verminderen of verdwijnen, clienten worden socialer in de omgang, het concentratie vermogen verbetert, het zelfvertrouwen verbetert waardoor ze mee aankunnen en aandurven. De training bestaat uit 12 bijeenkomsten.

Wordt u onze nieuwste verzuim partner?

Certificering

Meerdere certificeringen

Verzuimpartners B.V.

Kantoor Ameide
Aaksterveld 2
4233GC Ameide

Kantoor Almere
Veluwezoom 5
1327AA Almere

T: 085-8229400
M: info@verzuimpartners.nl

Blik op Werk.nl

© 2022 VerzuimPartners B.V.  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy regelement | Klachtenregeling