Paardencoaching

Paardencoaching

Word jezelf bewust van je eigen rust

Coaching met paarden geeft je alle mogelijkheden voor het op een ontspannen en krachtige manier werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Die ontwikkeling loopt soms tegenslag op als gevolg van gebeurtenissen in je leven. Die zorgen er soms voor dat je ergens in je lichaam spanning vastzet. Het is een vorm van spanning die, zelfs ongemerkt, veel invloed kan hebben op je persoonlijke ontwikkeling. En daarmee ook op hoe jij in het dagelijkse leven staat. Haal je de spanning uit je lichaam weg, dan krijg je letterlijk rust in je lijf. En ruimte voor nieuwe ontwikkelingen richting de toekomst.

 

De paarden laten je spanningen en emoties zien

Wij zoeken bij Kriki-coaching samen met jou naar de spanning in je eigen lichaam. Dat doen we niet alleen, maar met onze paarden. Paarden zien en voelen spanning en emoties in een mensenlichaam van nature veel beter dan dat wij mensen. Een sessie met de paarden werkt daarom snel en doeltreffend. Een paard gaat namelijk direct door naar de kern. Ze zetten je als het ware direct voor je eigen spiegelbeeld neer. Ze laten je zien waar jij spanning (van) hebt en waar dat vastzit. Dit doen ze doordat ze allerlei signalen aan je meegeven.

 

De coach vertaalt voor je wat het paard aan je vertelt

Wij helpen je bij het vertalen van de signalen die het paard geeft. Ook stellen we je daar vragen over. Zo gaan we samen op zoek naar wat jij nodig hebt voor het loslaten en laten afvloeien van je spanningen. Vaak raken we tijdens sessies thema’s aan waarvan mensen zich vooraf niet bewust waren van de spanning die het hen geeft. Thema’s zijn bijvoorbeeld: ‘grenzen aangeven’ of ‘de juiste keuzes voor jezelf maken’. Je wordt jezelf tijdens een coaching-sessie dus op een ontspannen manier bewust van je onbewuste gedrag.

 

Gereedschappen voor je persoonlijke ontwikkeling

Tot slot bekijk je samen met de coach welke kennis en gereedschappen jij eventueel (nog) nodig hebt voor na de sessie(s). Gereedschappen die je in de toekomst zullen helpen bij het omgaan in allerlei verschillende situaties. De paarden geven je inzicht, de coach geeft je advies voor het dankzij de paarden doorgroeien in je eigen kunnen.

Wordt u onze nieuwste verzuim partner?

Certificering

Meerdere certificeringen

Verzuimpartners B.V.

Kantoor Ameide
Aaksterveld 2
4233GC Ameide

Kantoor Almere
Veluwezoom 5
1327AA Almere

T: 085-8229400
M: info@verzuimpartners.nl

Blik op Werk.nl

© 2022 VerzuimPartners B.V.  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy regelement | Klachtenregeling