Re-integratie tweede spoor

Re-integratie tweede spoor

Petra van der Burg

Casemanager/re-integratie specialist

 

Contact

Overige diensten

VerzuimPartners BV is specialist in het begeleiden en adviseren van werkgever en medewerker gedurende een re-integratietraject 2de spoor. Wij bieden op een efficiënte manier persoonlijke ondersteuning doordat onze re-integratiecoaches in heel Nederland zijn gevestigd. Hierdoor is het mogelijk wekelijks contact te hebben met de medewerker en tweewekelijks een thuisbezoek af te leggen indien dat op prijs wordt gesteld. Via ons re-integratiesysteem Rapasso (AVG proof) kunt u het hele traject volgen.

Verder zijn onze jobhunters actief in het gehele traject. Zij houden zich bezig met het zoeken naar passende vacatures en mogelijke werkervaringsplekken, zodat de re-integratiecoach zich kan richten op het coachen en begeleiden van de medewerker. Tevens ontvangt de medewerker een zeer professioneel CV op maat.

Al onze coaches hebben aantoonbaar succesvolle ervaring als re-integratiecoaches en een enorm netwerk in de arbeidsmarkt. Verder hebben wij een groot netwerk met werkervaringsplekken, zo kan uw medewerker zo snel mogelijk weer arbeidsritme opdoen als dit in spoor 1 niet mogelijk is.

Wordt u onze nieuwste verzuim partner?

Certificering

Meerdere certificeringen

Verzuimpartners B.V.

Kantoor Ameide
Aaksterveld 2
4233GC Ameide

Kantoor Almere
Veluwezoom 5
1327AA Almere

T: 085-8229400
M: info@verzuimpartners.nl

Blik op Werk.nl

© 2022 VerzuimPartners B.V.  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy regelement | Klachtenregeling