Vacature: Jobhunter

Ameide

Parttime, 24 uur

Sollicitatiegesprek tussen twee personen
Vacature: Jobhunter

Ameide

Parttime, 24 uur

Dit zijn wij
Wij ontzorgen de werkgever van A tot Z in het arbeidsongeschiktheidsproces van hun medewerkers. Ontzorgen zoals het woord bedoeld is, we regelen echt alles en onderhouden ook wekelijks contact met de medewerkers. We zorgen dat de Wet Verbetering Poortwachter gevolgd wordt zodat aan alle eisen die gesteld worden voldaan wordt. Tevens hebben wij re- integratie specialisten. Wanneer uw medewerker niet meer kan re-integreren in eigen werk zal uw medewerker begeleid moeten worden naar ander werk.

Ook tijdens het coachings- en begeleidingstraject houden wij de lijnen kort tussen u en uw medewerker. Onze re-integratiespecialisten zijn in heel Nederland gevestigd. Hierdoor is het mogelijk wekelijks contact te hebben met de medewerker en elke twee tor drie weken een thuisbezoek af te leggen indien nodig. Ook hebben veel van onze coaches een eigen locatie waar de medewerker naartoe zou kunnen komen. Al onze coaches hebben aantoonbaar succesvolle ervaring als re-integratiecoach en hebben een enorm netwerk binnen de arbeidsmarkt. Iedereen is welkom. Ons motto is: er is voor iedereen een plek op de arbeidsmarkt.

Over jou
● Je bent daadkrachtig, resultaatgericht en proactief
● Je neemt verantwoordelijkheid
● Je bent commercieel vaardig
● Je hebt een “groei-mentaliteit” en bent niet bang om iets nieuws uit te proberen. Vervolgens evalueer en analyseer je en gebruik je die inzichten om andere werkzaamheden nog verder te verbeteren
● Je werkt op eigen initiatief en bent georganiseerd en efficiënt. Je luistert naar input en bedenkt hoe je het beste verder kunt gaan.

Dit ga je doen
Om onze groeiambities te realiseren en om nog meer top of mind te komen bij onze doelgroep zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons JobHunter team. In een fijne werkomgeving (waar je je snel thuis zal voelen) krijg je alle vrijheid om met nieuwe ideeen te komen. Je ondersteunt onze kandidaten bij het vinden van een passende baan binnen een bedrijf of instelling. Je ondersteunt de kandidaten bij het zoeken naar “passende ”vacatures, het opmaken van een CV en voorbeeld motivatiebrieven. Tevens ondersteun je onze re-integratie specialisten met administratieve taken.

Je benaderd potentiële werkgevers via de mail en telefoon om te informeren naar werk of een werkervaringsplaats voor onze kandidaten.

Dit vragen wij
● 
24 uur in de week beschikbaar, waarvan twee op kantoor
● MBO/HBO denkniveau
● Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Engels is mooi meegenomen.
● Assertief, accuraat en enthousiast
● Je hebt een goede kennis van Microsoft Office
● Surfen op het internet is voor jou niet nieuw
● Je bent creatief in bijvoorbeeld het maken van Cv’s.

Dit bieden wij
Je komt te werken in een bedrijf dat nauw samenwerkt met elkaar.

Daarnaast bieden wij je:
● Een marktconform salaris
● Goede secundaire arbeidsomstandigheden
● Leuke uitjes of presentjes
● Een heerlijke “gezonde ”lunch en die wordt nog doorbetaald ook.
● Elke tweede donderdag van Oktober ben je vrij tijdens de jaarlijkse paardenmarkt in Ameide
● 1 x in de 5 jaar ben je vrij op je werkdagen vanaf 13.00 uur om de feestweek in Ameide bij te wonen.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden en herken jij jezelf in deze functieomschrijving? Wij leren je graag kennen.