Vacature: Stagiair(e) Arbo Certificering

Ameide

Sollicitatiegesprek tussen twee personen
Vacature: Stagiair(e) Arbo Certificering

Ameide

Ben jij een vierdejaars student bedrijfskunde of vergelijkbaar en op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Of ben jij die pensionada die nog steeds wel de handen uit de mouwen wilt steken? Wij bieden je de ultieme stage of opdracht in een informele, leuke en enthousiaste omgeving.

Waar kom je terecht?
VerzuimPartners BV is een dynamische organisatie, waar een informele en goede sfeer hangt. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook voldoende tijd voor ontspanning en leuke dingen. VerzuimPartners is de specialist in Verzuim & Re-integratie. Met onze Hollandse nuchterheid helpen wij vooral MKB bedrijven bij hun Verzuim en Re-integratie vragen. Door onze speciale werkwijze weten steeds meer bedrijven ons te vinden. 

Wat wordt er van je verwacht tijdens je stage of deze opdracht?
VerzuimPartners BV heeft de ambitie om Arbo gecertificeerd te zijn. Als Stagiair of pensionada kan je hieraan jouw bijdrage leveren door allerlei activiteiten uit te voeren om Arbo gecertificeerd te raken.
Voor gedurende een aantal maanden leer je de ins- en outs van kwaliteitsmanagement. Je hebt een grote rol in het voorbereiden van de organisatie op de certificering. Een belangrijke taak is om te controleren dat ons handboek met daarin o.a. procesbeschrijvingen en werkwijzes voldoet aan de eisen voor deze certificering. Daarnaast zorg je ervoor dat de organisatie audit gereed wordt.

Wij leren jou kennen als…
Dé HBO topper die nieuwsgierig, leergierig en enthousiast is! En het een uitdaging vindt om ons weer naar een hoger level te brengen. Je vindt het interessant om een project te doorlopen en de Arbo certificering te begrijpen.

Wat bieden we jou? 

  • Je ontvangt een (stage) vergoeding;
  • Jouw werktijden zijn flexibel in te richten. 
  • Dagelijks werk je met spontane, enthousiaste en ambitieuze collega’s;
  • Aanpakken is geen probleem.
  • Er ligt een beleidsmatige opdracht voor je klaar!

Interesse?
Stuur je motivatie en CV naar: barbara@verzuimpartners.nl, bel naar nummer: 085-8229400 of gebruik de onderstaande knop om digitaal je sollicitatie in te leveren!

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden en herken jij jezelf in deze functieomschrijving? Wij leren je graag kennen.