Voedingsadvies op maat

Voedingsadvies
op maat

Als gediplomeerd voedingscoach begeleid en coach ik jou naar een gezond eet- en leefpatroon, waardoor je een gezond gewicht bereikt en behoudt.

Voor een succesvol en blijvend gewichtsverlies is het belangrijk dat je bewust leert kiezen, een stok achter de deur hebt en ontdekt wat jouw valkuil is…

E

Wil je gewicht verliezen of juist aankomen op een gezonde manier met blijvend resultaat?

E

Ben je geïnteresseerd in een gezondere leefstijl?

E

Heb je een coach nodig of een stok achter de deur?

E

Heb je moeite je streefgewicht te bereiken en te behouden?

E

Lijkt het of je de eeuwige strijd met de weegschaal niet kunt winnen?

E

Voel je je energieloos, lusteloos of ongezond?

Vergoed jouw verzekering de kosten?

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten van een consult. De vergoeding komt vanuit de aanvullende polis en gaat dus niet ten koste van je eigen risico. 

Hoe werkt het

Kennismakingsgesprek

Een telefonisch kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Graag horen wij van jou wie je bent en wat wij voor je kunnen betekenen. Wij zullen vertellen wat de mogelijkheden zijn en hoe we dat kunnen aanpakken.

De duur van een kennismakingsgesprek is ongeveer 15 minuten.

Intakegesprek

Voor het intakegesprek krijg je vooraf een intakeformulier en een voedings- en bewegingsdagboek toegestuurd, waarin je vijf dagen bijhoudt wat je eet en drinkt. Dit voedings- en bewegingsdagboek lever je enkele dagen voor het consult in, zodat we een goede start kunnen maken tijdens het gesprek.

Tijdens het intakegesprek praten we over jouw huidige leefstijl. We doen een lichaams- en gewichtsanalyse en bespreken je voedings- en leefpatroon.

De duur van de intake is ongeveer 60 minuten.

Vervolgconsult

Tijdens het eerste vervolgconsult bespreken wij jouw behandelplan. Tijdens de vervolgconsulten hierna hebben we het over de voortgang en waar je (mogelijk) tegenaan loopt. Daarnaast gaan we elk consult meten en wegen, om ook op dat gebied de ontwikkelingen bij te houden.

De vervolgconsulten zijn misschien wel de belangrijkste. Iets nieuws aanleren kunnen de meeste mensen wel, maar het ook volhouden: dat is de kunst!

Praten hierover is een belangrijk onderdeel in het proces naar verandering van jouw voedings- en gedragspatroon. Samen bepalen we hoeveel vervolgconsulten er nodig zijn.

De duur van een vervolgconsult is ongeveer 30 minuten.

Voor vragen of aanmelden kan telefonisch contact opgenomen worden via: +31 (0)6 18 67 99 57 of per mail via voeding@verzuimpartners.nl

Wordt u onze nieuwste verzuim partner?

Certificering

Meerdere certificeringen

Verzuimpartners B.V.

Kantoor Ameide
Aaksterveld 2
4233GC Ameide

Kantoor Almere
Veluwezoom 5
1327AA Almere

T: 085-8229400
M: info@verzuimpartners.nl

Blik op Werk.nl

© 2022 VerzuimPartners B.V.  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy regelement | Klachtenregeling