Voedingscoach voor kinderen

Voedingscoach voor kinderen

Vind je het lastig om je kind gezond te laten eten of heeft jouw kind last van overgewicht? Dan kunnen wij zeker iets voor jou betekenen!

Wij zijn naast voedingscoach voor volwassenen, ook gespecialiseerd in voeding voor kinderen in de leeftijd 4 t/m 18 jaar. Als kindervoedingscoach begeleiden wij kinderen en jongeren met over- en ondergewicht, maar ook met een normaal gewicht. Gezonde voeding is de basis voor een gezonde leefstijl en van levensbelang. Hoe kinderen nu en later met voeding om zullen gaan, komt voort uit wat zij aangeboden krijgen. Jij als ouder hebt hier dus een zeer belangrijke taak.

Het begeleiden van kinderen met overgewicht verschilt van het begeleiden van volwassenen. Kinderen zijn nog in de groei en hebben veel voedingsstoffen nodig zodat ze zich goed kunnen ontwikkelen. Het doel bij kinderen is dan ook niet zozeer om af te vallen, maar om niet aan te komen. Omdat het kind wel in de lengte groeit, zal de verhouding tussen lengte en gewicht – de zogenaamde BMI – lager worden.

Elke leeftijdscategorie heeft z’n eigen uitdagingen qua eetproblematiek. Peuters die niet willen eten, pubers die worden gedreven door hormonen en groepsdruk. Afhankelijk van de leeftijd zullen wij samen met jou en je kind aan de slag gaan.

Wij leer jou en je kind hoe je gezond kunt leven zodat je kind weer lekker in zijn vel zit. Je weet als ouder hoe je het goede voorbeeld moet geven en hoe je jouw kind afspraken kan laten nakomen. Je kind leert wat gezonde keuzes zijn waardoor het
weer gezellig wordt in huis.

Wil jij ook investeren in een gezonde toekomst voor je kind, maak dan nu een afspraak.

Vergoed jouw verzekering de kosten?

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten van een consult. De vergoeding komt vanuit de aanvullende polis en gaat dus niet ten koste van je eigen risico. 

Voor vragen of aanmelden kan telefonisch contact opgenomen worden via: +31 (0)6 18 67 99 57 of per mail via voeding@verzuimpartners.nl

Wordt u onze nieuwste verzuim partner?

Certificering

Meerdere certificeringen

Verzuimpartners B.V.

Kantoor Ameide
Aaksterveld 2
4233GC Ameide

Kantoor Almere
Veluwezoom 5
1327AA Almere

T: 085-8229400
M: info@verzuimpartners.nl

Blik op Werk.nl

© 2022 VerzuimPartners B.V.  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy regelement | Klachtenregeling