UWV

UWV

Barbara Versluis

Algemeen directeur

 

Contact

Overige diensten

 Werkfit traject en naar werk traject.

 

Mensen in hun kracht brengen en weer werkritme op laten doen is onze specialiteit en daarna door naar een betaalde baan.

Ons uitgangspunt bij re-integratie, vitalliteits- en loopbaanvraagstukken is duurzaam, energiek en met plezier aan het werk helpen in een functie en omgeving die past.

Wanneer je voor VerzuimPartners kiest, kies je voor een persoonlijke en daadkrachtige benadering. Wij helpen je weer op weg op de arbeidsmarkt door eerst een leuke werkervaringsplek te zoeken en wie weet kun je daarna wel doorstromen naar een betaalde baan.

Het aanleren van een arbeidsritme door de arbeidsbelastbaarheid op te bouwen

Voor het opbouwen van uren zal naar een werkervaringsplek gezocht worden.

Tijdens het traject ondersteunt de re-integratiespecialist de klant in het verbeteren van haar persoonlijke effectiviteit met als doel naar signalen van de beperkingen te luisteren en daarnaar te handelen. Ook zal aandacht besteed worden aan het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen m.b.t. solliciteren en het vervullen van een andere functie;

De klant zal online testen van de re-integratiedienst maken met als resultaat de competenties, loopbaanwaarden en interesses in arbeidsgebieden in kaart te brengen;

De re-integratiedienst helpt bij het maken van een adequaat, aantrekkelijk en eigentijds CV van de klant dat up-to-date is;

De re-integratiespecialist en de klant onderzoeken door middel van arbeidsmarktoriëntatie welke functies passend zijn en naar aanleiding hiervan worden vacatures gezocht waarop de klant onder begeleiding van de re-integratiespecialist kan solliciteren;

De klant zal sollicitatiebegeleiding krijgen op het gebied van het zoeken naar vacatures, het bespreken van sollicitatiegesprekken en het evalueren van deze gesprekken;

Wanneer noodzakelijk of gewenst zal de re-integratiespecialist contact opnemen met een potentiële nieuwe werkgever om de klant te ondersteunen bij het geven van informatie over haar huidige situatie;

De re-integratiedienst en de klant zullen hun netwerk inzetten bij het zoeken van passende functies;

De bovenstaande activiteiten worden ingezet met als resultaat dat de klant stappen zet in het opbouwen van zelfvertrouwen om weer deel uit te maken van de arbeidsmarkt. Ook zorgen de activiteiten dat er een duidelijk persoons- en zoekprofiel neergezet wordt. Hierdoor zijn we beter in staat om de mogelijkheden te verkennen op de arbeidsmarkt en hier actie op te ondernemen met als doel kansrijke functies te vinden die passen bij de ambities, competenties en belastbaarheid van de klant bij een potentiële nieuwe werkgever.

Ervaren re-integratie coaches

VerzuimPartners werkt met 30 door de wol geverfde coaches met passie voor het vak, die de arbeidsmarkt door en door kennen en veel ervaring hebben in diverse vormen van coaching rond vitaliteit en arbeidsmobiliteit. Wij hebben al veel personen door middel van Werkfit en Naarwerk trajecten aan het werk geholpen.

UWV Modulaire diensten

Wat zijn modulaire re-integratiediensten?

Voor wie nog niet toe is aan werkfit maken of naar werk zijn er Modulaire Re-integratiediensten. Deze diensten van het UWV zijn speciaal bedoel voor kandidaten met een Wajong, WIA, WW of ziekteuitkering. Hieronder de vier modules van de Modulaire Re-integratiediensten. 

Bevorderen Maatschappelijke Deelname

Het doel van dit traject is de fysieke- en psychische weerbaarheid van de kandidaat te verhogen en deel te laten nemen aan georganiseerde activiteiten buiten de deur. Een coach kan hierbij ondersteuning bieden als het gaat om bijvoorbeeld vrijwilligerswerk of activiteiten bij een sportclub, wij boeken hier gedegen resultaten mee.

Praktijk Assessment

Het doel van dit traject is om meer inzicht te verkrijgen in de interesses van de kandidaat. Dan kan onder meer gedacht worden aan het begeleiden van snuffelstages die de kandidaat kennis laten maken met een organisatie en werkzaamheden. Door ons grote netwerk is er voor iedereen een plaats op de arbeidsmarkt.

Begeleiding tijdens scholing

Dit traject is bedoeld voor kandidaten die werkfit zijn maar scholing nodig hebben om aan het werk te kunnen. Een coach kan bij deze module de contacten onderhouden met de onderwijsinstelling en nadere ondersteuning bieden. 

Wordt u onze nieuwste verzuim partner?

Certificering

Meerdere certificeringen

Verzuimpartners B.V.

Kantoor Ameide
Aaksterveld 2
4233GC Ameide

Kantoor Almere
Veluwezoom 5
1327AA Almere

T: 085-8229400
M: info@verzuimpartners.nl

Blik op Werk.nl

© 2022 VerzuimPartners B.V.  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy regelement | Klachtenregeling